About me

Mij even kort voorstellen…
Ik ben geboren te Kortrijk op 12 augustus 1986. K’heb altijd in Deerlijk gewoond en daar ook naar school geweest. Voor mijn secundaire studies ging ik naar het Heilig Hart Instituut in Harelbeke.
Na de mini-onderneming in mijn 7de jaar had ik mijn diploma in handen, maar ik wou nog verder te studeren en ging naar de Hogeschool West-Vlaanderen te Kortrijk, studierichting “Toerisme – en Recreatiemanagement”.  
In juli 2007 ben ik met mijn ouders naar Kortrijk verhuisd. Het is er heel wat anders dan in Deerlijk. Leuk huis, leuke buurt en leuke overburen… 🙂

Ik hou heel erg van reizen, het liefst naar culturele en avontuurlijke landen waar iets te ontdekken valt. Mijn favoriete land is momenteel Schotland, de natuur en de atmosfeer is er super . Op de lijst van mijn favoriete steden staan helemaal bovenaan NYC en Parijs en Edinburgh.
Ik wil nog zoveel plaatsen bezoeken, maar wat zeker bovenaan mijn lijstje staat is Taj Mahal in Agra, India. En de Transsiberische Express trein door Rusland, Mongolië en China moet fantastisch zijn. In Afrika en Zuid-Amerika wil ik zeker ook nog rondtrekken. Nog veel te doen dus!
Fotografie is ook één van mijn hobbies, in december 2007 heb ik me een Canon 400D gekocht waarmee ik nu prachtige foto’s kan maken. 
 
 
K

Reacties

  1. Heej

    wat een leuke blog! Ik vind de zwartwit foto bovenaan heel leuk.

    tot zaterdag!!!

    xjes

  2. Hey Vinci!!

    ge zijt u were aan het amuseren e!! Al die mooie foto’s!
    khoop dat je de tijd van je leven hebt!
    Amuseer je!

    Vele groetjes
    Mleke!!
    xxx

  3. Hello Vinciane,
    je paps stuurde me toevallig de link naar je blog.
    mooi gedaan! 😉
    Misschien tot op de volgende Boat Show?
    Veel plezier nog daar!
    groetjes,
    Tom

  4. hallo Vinciane,

    Leuke blog! Prachtige foto’s.
    We volgen je levensverhaal.
    Beste wensen voor het nieuwejaar.

    Groeten,

    Kerstavonddisgenoten


Plaats een reactie