Gepost door: mevv | 15/10/2008

Alnwick

Zondag ben ik samen met Kim, Minna, Johanna en Jenni Alnwick Castle gaan bezoeken. We vertrokken om 9 uur naar het station om daar de trein te nemen naar Newcastle en vanaf daar moesten we de bus nemen naar Alnmouth. De buschauffeur was zo vriendelijk om ons af te zetten in Alnwick.

 

We gingen dan het kasteel bezoeken. Echt heel mooi en in zo’n prachtige omgeving. Lies, een goede vriendin van mij heeft haar stage gedaan in het kasteel, moet super geweest zijn. Het kasteel was ook de locatie van verschillende films zoals Harry Potter en Queen Elisabeth. We hadden ook weer geluk met het weer, strallend zonnetje en niet erg koud. Ik vond de bibliotheek en de dinningroom het mooiste om te zien. Jammer genoeg was het daar niet toegelaten om foto’s te nemen 😦

Na ons bezoek aan het kasteel zochten het busstation op maar zagen dat we nog een uur gingen moeten wachten in station van Alnouth. We gingen daarom nog een supermarkt binnen om nog wat eten te kopen. En zochten een pub op om wat warms te drinken. Om 4.46 hadden we een bus naar Alnmouth en om 5.10 een bus naar Newcastle. Om 6.36 een trein naar Durham en dan te voet naar ons huisje. Eindelijk thuis om 7.10pm. Pyama aangedaan en Belgische pannenkoeken gegeten die we gekocht hadden in supermarkt ‘Morrison’. 

 


Reacties

  1. wow leuke fotos van het harry potter kasteel
    hihi die foto van jou en kim met de paardjes is leuk!!!!

    groetjes !!!!!

    nog 20 dagen!!!!!!!!

    Ellen

  2. Dag Ellen

    Bedankt voor de leuke reacties.
    Die paardjes waren super schattig niet? Hehe

    We kijken al uit naar jou komst.
    Tot binnenkort

    Vinciane


Plaats een reactie

Categorieën